Personlig träning

Privatperson

Nå dina mål med individuell coachning och individanpassat upplägg!

Med tjänsten personlig träning kommer du att träna tillsammans med din huvudmentor veckovis och bli coachad och peppad för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning. Passen och upplägget utgår från dig, dina mål och förutsättningar och baseras på det första mötet där du tillsammans med din tränare går igenom din träningsbakgrund, eventuella skador/smärtor, mål och ambitioner.

Tryck här för mer information!

family fitness

För familjemedlemmar som vill hålla sig aktiva tillsammans!

Vi erbjuder Family fitness för er som vill träna tillsammans som familj och ha en rolig gemensam aktivitet som passar alla i familjen, oavsett träningsbakgrund, ålder eller eventuella andra begränsningar. Vårt mål är att ni ska finna träningsglädjen tillsammans.

Tryck här för mer information!

idrottare/

förening

För idrottaren eller laget som vill ta sin prestation till nästa nivå!

För dig som idrottar och har en specifik prestation som mål hjälper vi till med den kompletterande träningen, träningsplanering, kostrådgivning och föreläsningar för att du ska få de verktyg som gör att du kan prestera så bra som möjligt.

Tryck här för mer information!

Fokusklass

För dig som som vill uppnå mål tillsammans med andra!

I våra fokusklasser tränar du tillsammans med andra i grupp med en specifik inriktning under en begränsad tidsperiod. Detta är för dig som gillar gemenskapen, utmaningen och det lustfyllda i att träna tillsammans med andra! Exempel på inriktningar inom grupperna kan vara styrka, explosivitet, rörlighet, löpning, viktnedgång m.m.

Tryck här för mer information eller för att boka in dig på en av våra grupper!

tidigare klienter

André har varit lyhörd, förstående och peppande på ett sätt som har varit helt rätt för mig. Han har väglett mig och fått mig att vilja fortsätta träna. Det märks att han har stor kunskap om hur kropp och knopp hör ihop.

Camilla

Jonas har varit min Pt nu i dryga två år! Han är lyhörd, han peppar, driver på oss som tränar med honom på ett bra och pedagogiskt sätt! Det märks att han gillar sitt jobb och ser en potential i alla sina klienter för han hittar den där lilla extra motorn och moroten som driver en framåt när man tror att man inte har mer att ge! 

Så jag kan varmt rekommendera Jonas som Personlig tränare! Han får dig till att vilja träna! 

Ulrika

Jonas Svensson är en grym personlig tränare! Med utgångspunkt i en mycket sund helhetsbild både gällande kost och motion sätter han samman träning anpassad till mina önskemål och förutsättningar. Han hjälper mig att utmana mig själv på ett alltigenom behagligt sätt. Jag kan varmt rekommendera Jonas Svensson som personlig tränare.

Karin

Boka möte

Kontakta oss och beskriv vilken av tjänsterna du är intresserad av så bokar vi in ett möte där vi går igenom dina mål, behov och förutsättningar och lägger upp en plan tillsammans.