fokusklass

Fokusklass

För dig som vill uppnå mål tillsammans med andra!

Vi erbjuder personlig träning i mindre grupp med specifika inriktningar för dig som vill arbeta mot dina mål tillsammans med andra. Storleken på grupperna varierar beroende på utförande och omfattning men också utifrån innehåll så att du som individ fortfarande ska få ut mesta möjliga effekt. Vi har återkommande grupper men kan också skräddarsy upplägg utefter era önskemål. 

Ny Seniorgrupp hösten 2023 (Fullbokad)

I vår seniorgrupp tränar du tillsammans med andra i en grupp om 8-12 personer ledd av personlig tränare, en gång i veckan. Träningen fokuserar till att förbättra framförallt styrka och balans vilket vi vet försämras med åldern och är en viktig del för att kunna vara funktionell i vardagen och för att minska risken för fall. Vi kommer även att jobba på rörlighet och kondition, allt anpassat efter dig och din nivå.
Egna träningsprogram att följa under periodens gång ingår.

20 tillfällen
Start 19/11
Tisdagar 12:30

Fokusklass hösten 2023

Höstens grupp är redan igång, men är du och några andra intresserade av att bli coachade tillsammans i grupp bokar vi gärna in ett möte för att se hur ett potentiellt upplägg skulle kunna se ut!

Träna och bli coachad tillsammans med andra i en grupp om 6-8 personer. Gemensam träning med personlig anpassning!

Boka möte

Kontakta oss för att veta mer, boka in dig på en grupp, eller för att boka in ett möte där vi går igenom dina mål, behov och förutsättningar och lägger upp en plan tillsammans.