Privatperson

Privatperson

Bli tränad och coachad av en personlig tränare för att få ut så mycket som möjligt av tiden du investerar i din träning och hälsa!

När du anlitar oss kommer du att tillsammans med en personlig tränare gå igenom din träningshistorik, eventuella skador/smärtor och sätta upp både kort- och långsiktiga mål som kommer att följas upp för att säkerställa att planen och den träning vi genomför ger de resultat som önskas. Du kommer även att få fylla i en hälsodeklaration samt göra ett par tester (vid behov) för att dels kunna se på resultat över tid, dels för att vi ska kunna anpassa träningen så bra som möjligt utefter dina behov. Vår ambition är alltid att att effektivisera din tid så att du får ut det mesta möjliga av den tiden du lägger på träning. Vi kommer alltid att rekommendera dig en lösning som vi tror kommer bli den bästa för dig i det långa loppet. Den inkluderar såväl träningstillfällen som planeringstid och uppföljning.

 

Alla våra klientsamarbeten bygger på att:
Vi träffas minst en gång/vecka

En bindningstid om 6 månader – vi vet av erfarenhet och evidensbaserat material att snabba lösningar inte existerar

Utöver de inplanerade PT-tillfällena ingår alltid följande:
Fri tillgång till gymmet under öppettider för egen träning (inkl. hjälp från tränare under bemannade öppettider)

Medlemsträffar med bl.a föreläsningar & workshops

tidigare klienter

Åtta år av ryggvärk försvann efter tio månader med träning, två gånger i veckan, med André. Vi började väldigt försiktigt men gradvis blev rörlighet och styrka bättre. Nu står jag på huvudet och tar över hundra kilo i marklyft. I början kunde jag inte ens nå skivstången på golvet.

Martin

För några år sedan insåg jag att min 50+-åriga, stillasittande och snabbt viktökande kropp var i akut behov av underhållsarbete för att inte totalt förfalla. Tack och lov engagerade jag André Vikström som personlig tränare när jag lite tveksamt skrev in mig på ett gym. Annars hade jag nog, som flera gånger förr, låtit gymkortet bli liggande efter några veckor. Men med Andrés professionella kunskap, ihärdiga uppmuntran, personliga och empatiska engagemang samt tough love har jag lyckats hålla liv i träningen kontinuerligt i flera år för första gången i mitt liv. Jag känner verkligen att André bryr sig om hur det går för mig och att han anpassar träningen till mina behov. Mitt mål med träningen är ju inte att bli en bodybuilder utan att kunna uppnå och behålla en funktionell styrka och rörlighet i vardagen. Att ha André som personlig tränare har varit värt vartenda öre och jag vill varmt rekommendera honom!

Erica

Jonas är framförallt rik på idéer. Jag har dragits med småskador av olika slag men han kommer alltid på bra sätt att köra ändå. Flexibiliteten att kunna köra utomhus p.g.a. Corona-situationen har varit väldigt värdefull för mig. Vi jobbar dessutom med kosten så PT-timmen är en helhetslösning. Veckans roliga timme!

Lena

Boka möte

Kontakta oss för att boka in en kostnadsfri konsultation där vi går igenom dina mål, behov och förutsättningar och lägger upp en plan tillsammans.